Emirdağ Kültür ve Folklor Portalı - Haberler: BELÇİKA BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ TANIŞMATOPLANTISI DÜZENLEDİ

BELÇİKA BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİBeşiktaş Jimnastik Kulübü tarafından Resmi olarak tanınan ve yeniden yapılanma sürecinde olan Belçika Beşiktaşlılar Derneği Pazar günü Saat 14:00 da Dernek lokali olan Chausseé d'hacht 54 1210 Bruxelles adresinde üyeleri ile tanışma toplantısı düzenledi.

Dernek Kurucu üyeleri:
SINAR HÜSEYIN YİĞİT-MUSTAFA HASÇELIK- AHMET YÜRÜK-ZEKi SAĞLAM-H.HALİL YİGİT-SERKAN ÖZKAN-YENER YILDIRIM-CİHAN COŞGUN-MEHMET BAŞ-ERDOĞAN DEMİR-BEKİR ÇAKMAK-OKAN ÖZDEMIR-TUNCAY YÜCEER-ÖMER YILMAZ-YÜKSEL ÇİÇEK-BEKİR GÜÇLÜ-FERDİ AKBALI-HAKAN DOGAN-AYTAÇ VARDAR-H.EMRE UÇAR-SONER ÇİL ‘den Oluşan Belçika Beşiktaşlılar Derneği’ne yeni üye kayıtları yapıldı;Derneğin daha aktif olarak çalışması için yapılması gereken görev bölümleri ve faaliyetler konuşuldu.Önümüzdeki günlerde derneğe gelir sağlamak için bir gece düzenlenmesi hakkında üyeler arasında görüş ve öneriler dinlendi.
Share on Google Plus

About topakev

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 yorum: