Emirdağ Kültür ve Folklor Portalı - Haberler: Belediye Başkanı Cengiz Pala : Durmak yok hizmete devam

Belediye Başkanı Cengiz Pala : Durmak yok hizmete devam
Geçtiğimiz yıl Emirdağ Belediye Meclisinden geçen ve alımı ÖTV indirimleri nedeniyle geciken 11 aracın 4 tanesi Şehir içi minibüsleri Emirdağ belediyesince teslim alındı.
Emirdağ Belediyesinin Girişimleriyle tüm vergilerden muaf olarak, İller Bankası'ndan alınan krediyle alındığı bildirilen araçların ilk kısmı teslim edildi.
İlk teslim edilen araçların içerisinde 3 adet şehir içi dolmuşu ve 1 adet 35 kişilik vip OTOKAR minübüs alındı. Bunların yanında Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından 1 adet temizlik aracı da hibe olarak verildi. 2 adet damperli araç, 2 adet fiorino araç ve 1 adet itfaiye aracı önümüzdeki günlerde Emirdağ Belediyesine teslim edilecek.
Emirdağ Belediyesinden edindiğimiz bilgiye göre Şehir içi dolmuş hatları ihale edilecekti. Fakat katılımcıların çıkmaması, nedeniyle Şehir içi dolmuşçuluğu Belediyeye kaldı. Emirdağ Belediyesi yeni aldığı araçlarla şehir içi hatların sayısını artırarak, şehir içi hareketliliği ve trafiği rahatlatmayı hedefliyor. Diğer hizmet araçları da geldiğinde Emirdağ Belediyesinin araç filosu güçlenmiş olacak.
Dolmuşlarda Engellilerde Düşünülmüş
Yaklaşık 450 engelli vatandaşın bulunduğu Emirdağ da engellilerde düşünülmüş, Minibüslerde engelli girişleri de bulunuyor.
Belediye Başkanı Cengiz Pala yaptığı açıklamada; İlçemizde şehir içi taşımacılığı geç kalınmış bir çalışma yıllar önce yapılması gereken işi yapmak bize nasip oldu. Hizmet araçlarının da gelmesi ile halkımıza daha iyi hizmet sunacağız. İlçemize hayırlı olsun, durmak yok hizmete devam” dedi.
Share on Google Plus

About topakev

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 yorum: