Emirdağ Kültür ve Folklor Portalı - Haberler: EMİRDAĞSPOR AHMET BAŞKURT A EMANET

Emirdağ Kültür ve Folklor Portalı - Haberler: EMİRDAĞSPOR AHMET BAŞKURT A EMANET
http://www.topakev03.com/news.php?readmore=380
Emirdağ spor kulübü; 2008-2009 Afyonkarahisar sporda
Teknik Direktörlük yapan 2009-2010 sezonunda Afyonspor Futbol Transfer Komitesinde görev alan Ahmet Başkurt ile anlaştı.
Emirdağ spor yeni Teknik adamı Başkurt ve Emirdağ Spor Başkanı Erdal Pamuk anlaşmayı Belediye Başkanı Cengiz Pala’nın makam odasında imza atarak gerçekleştirdiler.
Emirdağ Spor’un 2010-2011 Futbol Sezonunda Teknik Patronluğunu yapacak Başkurt imza sonrası yaptığı açıklamada;

HEDEFLERİ OLAN BİRİYİM

Emirdağ Spor Yönetimi ve Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala tarafından çok büyük ilgi gördüm ve karşılandım. Amatör futbol külüplerinde Belediye ve sivil toplum kuruluşlarının desteği olmadan ilerlemek ve başarı elde etmek çok zor. Emirdağ Belediyesinin Emirdağ spora verdiği desteği biliyorum. Hedefleri olan biriyim. Kaliteli bir takım kurarak Emirdağ sporu profesyonel lige taşımak istiyorum. Bu başarıyı yakalıyacağımızada inanıyorum. Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel’e Afyonkarahisar Spor Onursal Başkanı Salim Pancar’a Gençlik ve spor il müdürü Zeki Kuş’a teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Belediye Başkanı Pala Yaptığı konuşmada; Emirdağ sporun profesyonel bir antrenörle çalışması çok sevindirici. Hedefleri olan bir takıma hedefleri olan antrenör yakışır. İlçemize, Emirdağ spor’a hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Emirdağ Spor Başkanı Erdal Pamuk yaptığı açıklamada; Bildiğimiz, tanıdığımız profesyonel lig tecrübesi olan hocayla çalışmak bizim açımızdan sevindirici. Teknik Direktörümüzde göreve başladığına göre Emirdağ Sporun Transfer çalışmaları hız kazanacaktır” dedi.
Share on Google Plus

About topakev

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 yorum: