BRÜKSEL MOBİLYA FUARI AÇILDI

BRÜKSEL MOBİLYA FUARI AÇILDI
Yıllardır Benelux coğrafyasındaki sektör temsilcilerini bir araya getiren Brüksel Mobilya Fuarı,Brüksel Expo Heizel de kapılarını pazargünü ziyaretçilere açtı. Toplam 300 firmanın katıldığı fuara bu yıl krize rağmen 20 bin ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. Her sene olduğu gibi bu yıl da açılışını pazar günü yapan Brüksel Mobilya Fuarı, Benelux coğrafyasında bulunan sektör temsilcilerinin önemli bir kısmını bir araya getiriyor.Toplam 70 bin metrekare alana sahip 7adet salona kurulu fuar, küçük boyutlarına rağmen stratejik bağlantılara ve birçok uluslararası temasa imkân tanımasıyla biliniyor.

Katılımcı firmalara özellikle Fransız, İngiliz ve İskandinav pazarlarının kapılarını açan Brüksel Mobilya Fuarı, her yıl binlerce yabancı ziyaretçinin de akınına uğruyor.

BRÜKSEL MOBİLYA FUARINDA TÜRK MOBİLYACILAR STANDI İLGİ GÖRÜYOR

Avrupa Mobilya Fuarları arasında önemli bir yere sahip ilk üç sırada bulunan Brüksel Mobilya Fuarına Türk girişimcilerde katılarak,Bu sektörde yerlerini aldılar.Brüksel Hükümeti Devlet Bakanı Emir KIR Brüksel Mobilya Fuarında stand açan Türk girişimcierin Standlarını ziyaret ederek Mobilya sektöründe yer alan girişimcilerimizi tebrik ederek onların başarıları ile gurur duyduğunu ifade etti. Brüksel Mobilya Fuarında Stan Açan MEBELCO firması yetkilileri Remzi Ağaçbekler ve Mustafa Ağaçbekler"Mobilyalarımızın tasarımları tamamen firmamıza ait olup fabrikalarımızda özel üretimle Belçika'ya getiriyor;Belçika'da toptan olarak müşterilerimize sunuyoruz.Fuarda 400 Metrekare alanda ürünlerimizi sergiliyoruz parekendeci firmalarla burada yeni bağlantılar kuruyoruz."şeklinde görüş belirttiler.

MİSS BRUXELLES GÜZELİ TÜRK MOBİLYA STANDINDA

Brüksel Mobilya Fuarında Stan Açan Bir başka Türk firması ise MATİSTA;Hollanda'da Sağlıklı Yataklar üreten bir Türk Firması olan MATİSTA Standlarında Brüksel güzeli Albana BERİSHA ile firmalarının tanıtımını yaparak büyük ilgi odağı oldular.Miss Bruxelles güzeli Albana Berisha,Miss BELGİQUE yarışma organizatörü Lorenzo Di Siervi ile beraber Standı ziyaret eden Bakan Emir Kır,Şahin Güneş,Ahmet Tanrıkulu,Abdurrahman Tanrıkulu'ndan Taylant fil koruma merkezi için bağışta bulunmalarını rica ettiler.Brüksel güzeli Albana BERİSHA Bakan Emir Kır,Güneş,Ahmet Tanrıkulu,Abdurrahman Tanrıkulu tarafından yapılan bağışlarla çok mutlu olduğunu dile getirdi.

DAHA RAHAT UYKU İSTEYİN

MATİSTA firma yetkilisi Şahin Güneş"Mobilya sektöründe kalıcı olmak için kalitemizi daima yükseltiyoruz,Brüksel Mobilya Fuarında bu sene 4.defa katılıyoruz,Yataklarımızda kullandığımız kumaşlar insan sağlığına direk etki ettiği için kalitesine özen gösteriyoruz,Daha fazla ve sağlıklı uyku özlemi çekenlere ürünlerimiz tavsiye ediyoruz"şeklinde konuştu.

MODERN MOBİLYALAR SUNUYORUZ

Brüksel Mobilya Fuarında Stan Açan Bir başka Türk firması ise ALISYSTEME-PROMEUBLE Belçika Gent te faliyetlerini sürdüren Ali Hazar yönetimindeki ALISYSTEME-PROMEUBLE "Günümüz çizgilerini taşıyan modern mobilyaları fuara katılarak tanıtıyoruz,burada yeni müşterilerle yeni iş imkanları bağlantıları yapıyoruz;Fuardan menmunuz "şeklinde konuştu. Brüksel Mobilya Fuarı 6-9 Kasım tarihleri arasında Brüksel Expo Heizel de saat 9 ila 19 arasında ziyarete açık kalacak.
Share on Google Plus

About topakev

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 yorum: